Sing 2: Hai sa cantam din nou! – la cinema

  • A.G.
  • 2022

Noul capitol din franciza uimitoare produsa de Illumination soseste cu vise mari si melodii de succes spectaculoase, in timp ce mereu optimistul koala Buster Moon si tovarasii sai artisti se pregatesc sa lanseze cea mai uimitoare extravaganta de pana acum. Exista totusi o problema: trebuie sa-l convinga pe cel mai retras star rock din lume – interpretat de legenda rock Bono, aflat acum la debutul sau in filmele de animatie – sa li se alature.

Buster (castigatorul Oscar Matthew McConaughey) a transformat New Moon Theatre intr-un hit local, dar Buster are ochii pe un premiu mai mare: lansarea unui nou spectacol la Crystal Tower Theatre, din fermecatorul Redshore City.

Dar, fara conexiuni, Buster si partenerii sai Rosita (castigătoarea Oscar Reese Witherspoon), porcul-șchin Ash (Scarlett Johansson), gorila Johnny (Taron Egerton), elefantica timida Meena (Tori Kelly) si, bineinteles , provocatorul Gunter (Nick Kroll) – trebuie sa se strecoare in birourile de renume mondial Crystal Entertainment, conduse de nemilosul lup mogul Jimmy Crystal (castigatorul Emmy Bobby Cannavale).

Scroll to top